Pilates

Pilates privé les
Pilates werkt op flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede lichaamshouding. Het is een intensieve discipline, waarbij spierontwikkeling centraal staat. Verwacht met Pilates geen dikke spieren, maar wel gedefinieerde en getonifieerde, elegante lichaamslijnen, meer kracht, een mooie juiste houding en ontspanning voor je lichaam.

Onze lichamen, die de hele dag op een stoel zitten achter een computer, komen vaak vast te zitten. Na een uur Pilates is je ruggengraat weer helemaal vrij en heb je meer bewegingsvrijheid. Doordat er bij Pilates ook veel ademhalingscontrole komt kijken, krijg je ook mentale rust en vergroot je je longcapaciteit.

We werken met toestellen van Balanced Body (cadillac, reformer, chair en ladder barrel), waarmee je heel gerichte Pilates oefeningen kan doen, zonder blessures op te lopen. De toestellen bieden oneindig veel mogelijkheden en moeilijkheidsgraden, waardoor je je grenzen steeds meer kan verleggen. Pilates oefeningen op de Balanced Body toestellen zijn enkel mogelijk in de privé- en duetlessen.

Pilates contact en tarieven


Reserveer je groepsles

Pilates quote